Onze diensten

Iazu biedt meerdere vormen van begeleiding. Alle vormen die we aanbieden zijn gericht op het oplossen van jouw vraag en, indien nodig, op het aanpakken van een diepere oorzaak die soms onder je vraag verscholen zit. We zullen altijd welke vorm van begeleiding het beste aansluit bij jouw vraagstuk en manier van denken/zijn. Kennis hebben van hoe iemand leert, voelt, denkt, problemen verwerkt, opgegroeid is en hoe het brein van iemand zich ontwikkeld heeft, is noodzakelijk om een goede aanpak voor te kunnen stellen. Het veronderstelt kennis van leerstijlen, archetypen, van het brein, van hechtingsproblemen etc.etc.

Een 'probleem' is voor ons slechts een indicatie, een methode slechts een richting. Elk mens is uniek. Waar de ene mens geholpen is bij een zuivere EMDR-aanpak, is een ander beter af met een combinatie van mindfullness, EMDR en hechtingsgerichte coaching. Daarbij kun je ervan uitgaan dat we altijd zullen streven naar een zo effectief mogelijke aanpak (met zo min mogelijk sessies).

Om je een idee te geven van de vormen waarmee we werken sommen we hieronder een aantal van de belangrijkste op:

- EMDR: voor als je merkt dat je in een gevoel terecht komt die met je op de loop gaat. Waarbij je plotseling de greep op een situatie kwijtraakt en wordt' meegesleept' door angst, boosheid of verlamming. Of voor als je van iets af wil maar het niet lukt: minder dik willen zijn, stoppen met roken/drinken etc.

- Hechtingsontwikkeling: voor als je in situaties terecht blijft komen waarin je merkt dat je:

- Coachen met archetypen: voor als je wil weten wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Deze vorm wordt ondersteund door een archetypentest. Het archtetypenrapport (en het gesprek erover) geeft je een uitgebreid beeld van je capaciteiten (zowel aangeleerd als authentiek) en van waar er mogelijk nog (meer) potentieel verborgen zit. Het kan als leidraad worden gebruikt voor persoonlijke groei in je werkzame leven of in je relatie.