Voor wie?

Voor een ieder die een vraag heeft die terug blijft komen ondanks pogingen om er een antwoord op te vinden. Voor mensen die het gevoel hebben dat ze niet verder komen. Je kent dat wel, het gevoel dat iets je tegenhoudt of dwars zit, maar dat je er geen vat op krijgt. Mogelijk is er een vaag vermoeden waar het mee te maken heeft, maar soms ook helemaal niet.

We zijn er ook voor mensen die het gevoel hebben dat het leven hen leidt in plaats van andersom, die niet echt weten wie ze zijn, of waar ze thuishoren, wat ze willen, wat ze moeten kiezen. Of je nu wilt begrijpen waarom je leven 'niet' loopt zoals je wilt, je stress ondervindt, onzeker bent of angstig, in alle gevallen ben je aan het goede adres. Wij zijn er kort samengevat voor een ieder die vooruit wil.

Fundamenteel
Ook al kan het advies kort en eenmalig zijn, de aanpak is altijd fundamenteel. Mensen die bij ons komen, hebben vragen waar ze al langer mee rondlopen. Deze lopen uiteen van fundamentele vragen over de zin van het leven en de toegevoegde waarde van jou als persoon als ook terugkomende en vervelende situaties of kwesties waar je op de een of andere manier telkens weer mee geconfronteerd lijkt te worden. Soms heb je het bewust uitgesteld met de stille hoop dat het over zou gaan of met het idee dat je het onder betere omstandigheden nog weleens aan kunt pakken. In andere gevallen ben je er al vaker mee aan de slag gegaan, maar was het resultaat blijkbaar niet blijvend.

Onze uitgangspunten
Omdat mensen verschillen, vergt iedere cliënt een andere aanpak. Om maar een paar voorbeelden te geven: inzichtgevende gesprekken werkt voor de één goed, terwijl een ander meer baat heeft bij confrontatie of praktische hulp. Wat voor de een helpt, werkt voor de ander soms averechts. Maatwerk is ons visitekaartje.

Wie is IAZU?
De initiatoren van IAZU zijn Jeroen Hoekman en Frances Ruijter, beide gepokt en gemazeld op het gebied van ‘levensvragen’ in de meest brede zin van het woord. Beide hebben ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van mensen. Hun koffers zitten vol met gereedschap: modellen, technieken, methodieken, testen. Veelzijdig, ervaren, deskundig, professioneel, vernieuwend, onorthodox, snel, direct, praktisch en fundamenteel. Maar het is de voortdurende nieuwsgierigheid in mensen, hun drijfveren en een overheersend geloof in het goede van de mens dat IAZU maakt tot wat ze is: een adres waar je verder komt.